Savulohikastike

100g purjoa
50 g rucolaa
150 g viipaloitua savulohta
1 tl rouhittua mustapippuria
1 rkl ruokaöljyä
1 prk Flora ruokakermaa 4 %

Huuhdo ja viipaloi purjo
Kuullota pannulla hetki öljyssä
Lisää kerma, mausta ja kiehauta
Revi tai leikkaa rucola saksilla pieneksi, samoin lohiviipaleet ja sekoita joukkoon
Anna vielä kuumetua ja tarjoa pinaatti tagliatellen kanssa !

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 250g57kcal4.5g6g0.5g5.3g
Rucola tuore (Italia), annos 15g125g28kcal3.6g2.3g0.4g0g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g376g725kcal71.4g0.4g48.8g0g
Mustapippuri 5g14kcal0.5g1.9g0.2g1.3g
Kylmäpuristettu luomu rypsiöljy (Rainbow), annos 5g38g338kcal0g0g37.6g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)626g376kcal6.3g28.2g25g3.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2840g3075kcal172.6g77.6g225g20.8g
Valittu annoskoko1420g1538kcal86.3g38.8g112.5g10.4g
Annoskoko puolitettuna710g769kcal43.2g19.4g56.3g5.2g
Arvot/100g100g108kcal6.1g2.7g7.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=340967