Savulohikastike

100g purjoa
50 g rucolaa
150 g viipaloitua savulohta
1 tl rouhittua mustapippuria
1 rkl ruokaöljyä
1 prk Flora ruokakermaa 4 %

Huuhdo ja viipaloi purjo
Kuullota pannulla hetki öljyssä
Lisää kerma, mausta ja kiehauta
Revi tai leikkaa rucola saksilla pieneksi, samoin lohiviipaleet ja sekoita joukkoon
Anna vielä kuumetua ja tarjoa pinaatti tagliatellen kanssa !

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 50g11kcal0.9g1.2g0.1g1g
Rucola tuore (Italia), annos 15g25g5.5kcal0.7g0.4g0.1g0g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g75g145kcal14.3g0.1g9.8g0g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Kylmäpuristettu luomu rypsiöljy (Rainbow), annos 5g7.5g68kcal0g0g7.5g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)125g75kcal1.2g5.6g5g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana567g614kcal34.4g15.4g45g4g
Valittu annoskoko284g307kcal17.2g7.7g22.5g2g
Annoskoko puolitettuna142g154kcal8.6g3.9g11.3g1g
Arvot/100g100g108kcal6.1g2.7g7.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=340967