Savulohikastike

100g purjoa
50 g rucolaa
150 g viipaloitua savulohta
1 tl rouhittua mustapippuria
1 rkl ruokaöljyä
1 prk Flora ruokakermaa 4 %

Huuhdo ja viipaloi purjo
Kuullota pannulla hetki öljyssä
Lisää kerma, mausta ja kiehauta
Revi tai leikkaa rucola saksilla pieneksi, samoin lohiviipaleet ja sekoita joukkoon
Anna vielä kuumetua ja tarjoa pinaatti tagliatellen kanssa !

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 50g12kcal0.9g1.2g0.1g1.1g
Rucola tuore (Italia), annos 15g25g5.5kcal0.7g0.5g0.1g0g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g75g145kcal14.3g0.1g9.8g0g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Kylmäpuristettu luomu rypsiöljy (Rainbow), annos 5g7.5g68kcal0g0g7.5g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)125g75kcal1.3g5.6g5g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana568g615kcal34.6g15.6g45g4.4g
Valittu annoskoko284g308kcal17.3g7.8g22.5g2.2g
Annoskoko puolitettuna142g154kcal8.7g3.9g11.3g1.1g
Arvot/100g100g108kcal6.1g2.7g7.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=340967