Savulohikastike

100g purjoa
50 g rucolaa
150 g viipaloitua savulohta
1 tl rouhittua mustapippuria
1 rkl ruokaöljyä
1 prk Flora ruokakermaa 4 %

Huuhdo ja viipaloi purjo
Kuullota pannulla hetki öljyssä
Lisää kerma, mausta ja kiehauta
Revi tai leikkaa rucola saksilla pieneksi, samoin lohiviipaleet ja sekoita joukkoon
Anna vielä kuumetua ja tarjoa pinaatti tagliatellen kanssa !

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 75g17kcal1.4g1.8g0.2g1.6g
Rucola tuore (Italia), annos 15g38g8.3kcal1.1g0.7g0.1g0g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g113g218kcal21.4g0.1g14.7g0g
Mustapippuri 1.5g4.2kcal0.2g0.6g0g0.4g
Kylmäpuristettu luomu rypsiöljy (Rainbow), annos 5g11g101kcal0g0g11.3g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)188g113kcal1.9g8.5g7.5g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana852g923kcal52g23.4g67.6g6.2g
Valittu annoskoko426g461kcal26g11.7g33.8g3.1g
Annoskoko puolitettuna213g231kcal13g5.9g16.9g1.6g
Arvot/100g100g108kcal6.1g2.7g7.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=340967