Savulohikastike

100g purjoa
50 g rucolaa
150 g viipaloitua savulohta
1 tl rouhittua mustapippuria
1 rkl ruokaöljyä
1 prk Flora ruokakermaa 4 %

Huuhdo ja viipaloi purjo
Kuullota pannulla hetki öljyssä
Lisää kerma, mausta ja kiehauta
Revi tai leikkaa rucola saksilla pieneksi, samoin lohiviipaleet ja sekoita joukkoon
Anna vielä kuumetua ja tarjoa pinaatti tagliatellen kanssa !

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 125g29kcal2.3g3g0.3g2.6g
Rucola tuore (Italia), annos 15g63g14kcal1.8g1.1g0.2g0g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g188g363kcal35.7g0.2g24.4g0g
Mustapippuri 2.5g7kcal0.3g1g0.1g0.7g
Kylmäpuristettu luomu rypsiöljy (Rainbow), annos 5g19g169kcal0g0g18.8g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)313g188kcal3.1g14.1g12.5g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1420g1538kcal86.4g38.8g112.6g10.4g
Valittu annoskoko710g769kcal43.2g19.4g56.3g5.2g
Annoskoko puolitettuna355g384kcal21.6g9.7g28.2g2.6g
Arvot/100g100g108kcal6.1g2.7g7.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=340967