Juureslaatikko

Raasta porkkanat, lanttu ja perunat, sitten valuta niistä n. 15 ajan nestettä pois siivilän läpi.

Tämän jälkeen levitä raaste uunivuokaan tasaisesti ja kaada kerma (myös tasaisesti) sen sekaan.

Viimeistele laatikko juustoraasteella ja paista 200 asteisessa uunissa 1h/kun on pinnalta kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Pauli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g466g280kcal7g60.6g0.5g4.2g
Lanttu 70g20kcal0.7g3.2g0.2g1.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g466g130kcal2.8g27.7g0.9g11.6g
Ruokakerma Valio 5%291g175kcal3.5g8.2g14.6g0g
Oltermanni, perinteinen93g335kcal23.3g0g27g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2772g1880kcal74.6g199.4g86.4g34.2g
Valittu annoskoko1386g940kcal37.3g99.7g43.2g17.1g
Annoskoko puolitettuna693g470kcal18.7g49.9g21.6g8.6g
Arvot/100g100g68kcal2.7g7.2g3.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341207