Juureslaatikko

Raasta porkkanat, lanttu ja perunat, sitten valuta niistä n. 15 ajan nestettä pois siivilän läpi.

Tämän jälkeen levitä raaste uunivuokaan tasaisesti ja kaada kerma (myös tasaisesti) sen sekaan.

Viimeistele laatikko juustoraasteella ja paista 200 asteisessa uunissa 1h/kun on pinnalta kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Pauli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g532g320kcal8g69.2g0.5g4.8g
Lanttu 80g23kcal0.8g3.7g0.2g1.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g532g149kcal3.2g31.7g1.1g13.3g
Ruokakerma Valio 5%333g200kcal4g9.3g16.6g0g
Oltermanni, perinteinen107g383kcal26.6g0g30.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3168g2149kcal85.2g227.8g98.6g39g
Valittu annoskoko1584g1075kcal42.6g113.9g49.3g19.5g
Annoskoko puolitettuna792g537kcal21.3g57g24.7g9.8g
Arvot/100g100g68kcal2.7g7.2g3.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341207