Juureslaatikko

Raasta porkkanat, lanttu ja perunat, sitten valuta niistä n. 15 ajan nestettä pois siivilän läpi.

Tämän jälkeen levitä raaste uunivuokaan tasaisesti ja kaada kerma (myös tasaisesti) sen sekaan.

Viimeistele laatikko juustoraasteella ja paista 200 asteisessa uunissa 1h/kun on pinnalta kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Pauli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g599g359kcal9g77.9g0.6g5.4g
Lanttu 90g26kcal0.9g4.1g0.3g1.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g599g168kcal3.6g35.6g1.2g15g
Ruokakerma Valio 5%374g225kcal4.5g10.5g18.7g0g
Oltermanni, perinteinen120g431kcal29.9g0g34.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3564g2418kcal95.8g256.2g111g44g
Valittu annoskoko1782g1209kcal47.9g128.1g55.5g22g
Annoskoko puolitettuna891g605kcal24g64.1g27.8g11g
Arvot/100g100g68kcal2.7g7.2g3.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341207