Juureslaatikko

Raasta porkkanat, lanttu ja perunat, sitten valuta niistä n. 15 ajan nestettä pois siivilän läpi.

Tämän jälkeen levitä raaste uunivuokaan tasaisesti ja kaada kerma (myös tasaisesti) sen sekaan.

Viimeistele laatikko juustoraasteella ja paista 200 asteisessa uunissa 1h/kun on pinnalta kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Pauli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g666g399kcal10g86.5g0.7g6g
Lanttu 100g29kcal1g4.6g0.3g1.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g666g186kcal4g39.6g1.3g16.6g
Ruokakerma Valio 5%416g250kcal5g11.6g20.8g0g
Oltermanni, perinteinen133g479kcal33.3g0g38.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3960g2687kcal106.6g284.6g123.4g48.8g
Valittu annoskoko1980g1343kcal53.3g142.3g61.7g24.4g
Annoskoko puolitettuna990g672kcal26.7g71.2g30.9g12.2g
Arvot/100g100g68kcal2.7g7.2g3.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341207