Juureslaatikko

Raasta porkkanat, lanttu ja perunat, sitten valuta niistä n. 15 ajan nestettä pois siivilän läpi.

Tämän jälkeen levitä raaste uunivuokaan tasaisesti ja kaada kerma (myös tasaisesti) sen sekaan.

Viimeistele laatikko juustoraasteella ja paista 200 asteisessa uunissa 1h/kun on pinnalta kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Pauli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g800g480kcal12g104g0.8g7.2g
Lanttu 120g35kcal1.2g5.5g0.4g2.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g800g224kcal4.8g47.6g1.6g20g
Ruokakerma Valio 5%500g300kcal6g14g25g0g
Oltermanni, perinteinen160g576kcal40g0g46.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4760g3229kcal128g342.2g148.4g58.8g
Valittu annoskoko2380g1615kcal64g171.1g74.2g29.4g
Annoskoko puolitettuna1190g807kcal32g85.6g37.1g14.7g
Arvot/100g100g68kcal2.7g7.2g3.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341207