Juureslaatikko

Raasta porkkanat, lanttu ja perunat, sitten valuta niistä n. 15 ajan nestettä pois siivilän läpi.

Tämän jälkeen levitä raaste uunivuokaan tasaisesti ja kaada kerma (myös tasaisesti) sen sekaan.

Viimeistele laatikko juustoraasteella ja paista 200 asteisessa uunissa 1h/kun on pinnalta kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Pauli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g133g80kcal2g17.3g0.1g1.2g
Lanttu 20g5.8kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g133g37kcal0.8g7.9g0.3g3.3g
Ruokakerma Valio 5%83g50kcal1g2.3g4.2g0g
Oltermanni, perinteinen27g96kcal6.7g0g7.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana792g537kcal21.4g56.8g24.8g9.8g
Valittu annoskoko396g269kcal10.7g28.4g12.4g4.9g
Annoskoko puolitettuna198g134kcal5.4g14.2g6.2g2.5g
Arvot/100g100g68kcal2.7g7.2g3.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341207