Juureslaatikko

Raasta porkkanat, lanttu ja perunat, sitten valuta niistä n. 15 ajan nestettä pois siivilän läpi.

Tämän jälkeen levitä raaste uunivuokaan tasaisesti ja kaada kerma (myös tasaisesti) sen sekaan.

Viimeistele laatikko juustoraasteella ja paista 200 asteisessa uunissa 1h/kun on pinnalta kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Pauli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g200g120kcal3g26g0.2g1.8g
Lanttu 30g8.6kcal0.3g1.4g0.1g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g200g56kcal1.2g11.9g0.4g5g
Ruokakerma Valio 5%125g75kcal1.5g3.5g6.2g0g
Oltermanni, perinteinen40g144kcal10g0g11.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1188g806kcal32g85.6g37g14.6g
Valittu annoskoko594g403kcal16g42.8g18.5g7.3g
Annoskoko puolitettuna297g202kcal8g21.4g9.3g3.7g
Arvot/100g100g68kcal2.7g7.2g3.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341207