Juureslaatikko

Raasta porkkanat, lanttu ja perunat, sitten valuta niistä n. 15 ajan nestettä pois siivilän läpi.

Tämän jälkeen levitä raaste uunivuokaan tasaisesti ja kaada kerma (myös tasaisesti) sen sekaan.

Viimeistele laatikko juustoraasteella ja paista 200 asteisessa uunissa 1h/kun on pinnalta kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Pauli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g266g160kcal4g34.6g0.3g2.4g
Lanttu 40g12kcal0.4g1.8g0.1g0.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g266g75kcal1.6g15.8g0.5g6.7g
Ruokakerma Valio 5%166g100kcal2g4.7g8.3g0g
Oltermanni, perinteinen53g192kcal13.3g0g15.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1584g1074kcal42.6g113.8g49.2g19.6g
Valittu annoskoko792g537kcal21.3g56.9g24.6g9.8g
Annoskoko puolitettuna396g269kcal10.7g28.5g12.3g4.9g
Arvot/100g100g68kcal2.7g7.2g3.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341207