Juureslaatikko

Raasta porkkanat, lanttu ja perunat, sitten valuta niistä n. 15 ajan nestettä pois siivilän läpi.

Tämän jälkeen levitä raaste uunivuokaan tasaisesti ja kaada kerma (myös tasaisesti) sen sekaan.

Viimeistele laatikko juustoraasteella ja paista 200 asteisessa uunissa 1h/kun on pinnalta kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Pauli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g333g200kcal5g43.3g0.3g3g
Lanttu 50g14kcal0.5g2.3g0.1g0.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g333g93kcal2g19.8g0.7g8.3g
Ruokakerma Valio 5%208g125kcal2.5g5.8g10.4g0g
Oltermanni, perinteinen67g240kcal16.6g0g19.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1980g1343kcal53.2g142.4g61.6g24.4g
Valittu annoskoko990g672kcal26.6g71.2g30.8g12.2g
Annoskoko puolitettuna495g336kcal13.3g35.6g15.4g6.1g
Arvot/100g100g68kcal2.7g7.2g3.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341207