Siemensämpylät

Pellavansiemeniä 25 g
Hampunsiemeniä 20 g
Mörby Special sämpylärouhe 50g
Vehnäjauhoja 280 g+grahamj. 185g
Siirappia 40g + suolaa 1,5 tl
kuivahiiva ps, vettä n 5dl
rypsiöljy 50g
Nostata taikina ja käännä se ympäri pari kertaa.

Laita jk odottamaan paistamista vaikka seuraavaan aamuun.

Nostele lusikalla pellille.

Päälle vähän vj. Uuni 230/ 35 min ja tulee rapea pinta, sisältä pehmeä

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Santtunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pellavansiemeniä (Pellavainen), annos 10g3.1g14kcal0.6g0g1.3g0.8g
Hamppu, siemen2.5g13kcal0.6g0.8g0.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 35g120kcal3.6g24.4g0.4g1.2g
Grahamjauho luomu (Pirkka) (Pirkka), annos 50g23g74kcal3.2g13.4g0.7g3g
Siirappi 5g15kcal0g3.7g0g0g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g1.4g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 62g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 6.2g55kcal0g0g6.2g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana279g581kcal16g84.6g18.8g10g
Valittu annoskoko140g291kcal8g42.3g9.4g5g
Annoskoko puolitettuna70g145kcal4g21.2g4.7g2.5g
Arvot/100g100g208kcal5.7g30.3g6.7g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341690