Siemensämpylät

Pellavansiemeniä 25 g
Hampunsiemeniä 20 g
Mörby Special sämpylärouhe 50g
Vehnäjauhoja 280 g+grahamj. 185g
Siirappia 40g + suolaa 1,5 tl
kuivahiiva ps, vettä n 5dl
rypsiöljy 50g
Nostata taikina ja käännä se ympäri pari kertaa.

Laita jk odottamaan paistamista vaikka seuraavaan aamuun.

Nostele lusikalla pellille.

Päälle vähän vj. Uuni 230/ 35 min ja tulee rapea pinta, sisältä pehmeä

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Santtunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pellavansiemeniä (Pellavainen), annos 10g37g172kcal7.4g0.4g15.7g9.9g
Hamppu, siemen30g152kcal6.9g10.2g9.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 419g1438kcal42.7g293.3g5g14.7g
Grahamjauho luomu (Pirkka) (Pirkka), annos 50g277g886kcal38.8g160.6g8.9g36g
Siirappi 60g181kcal0.1g44.4g0g0g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g17g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 748g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 75g662kcal0g0g74.8g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3348g6980kcal191.8g1017.8g227.4g121.2g
Valittu annoskoko1674g3490kcal95.9g508.9g113.7g60.6g
Annoskoko puolitettuna837g1745kcal48g254.5g56.9g30.3g
Arvot/100g100g209kcal5.7g30.4g6.8g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341690