Siemensämpylät

Pellavansiemeniä 25 g
Hampunsiemeniä 20 g
Mörby Special sämpylärouhe 50g
Vehnäjauhoja 280 g+grahamj. 185g
Siirappia 40g + suolaa 1,5 tl
kuivahiiva ps, vettä n 5dl
rypsiöljy 50g
Nostata taikina ja käännä se ympäri pari kertaa.

Laita jk odottamaan paistamista vaikka seuraavaan aamuun.

Nostele lusikalla pellille.

Päälle vähän vj. Uuni 230/ 35 min ja tulee rapea pinta, sisältä pehmeä

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Santtunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pellavansiemeniä (Pellavainen), annos 10g4.2g19kcal0.8g0g1.7g1.1g
Hamppu, siemen3.3g17kcal0.8g1.1g1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 47g160kcal4.7g32.6g0.6g1.6g
Grahamjauho luomu (Pirkka) (Pirkka), annos 50g31g98kcal4.3g17.8g1g4g
Siirappi 6.7g20kcal0g4.9g0g0g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g1.8g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 83g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 8.3g74kcal0g0g8.3g0g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana372g776kcal21.2g112.8g25.2g13.4g
Valittu annoskoko186g388kcal10.6g56.4g12.6g6.7g
Annoskoko puolitettuna93g194kcal5.3g28.2g6.3g3.4g
Arvot/100g100g209kcal5.7g30.3g6.8g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341690