Siemensämpylät

Pellavansiemeniä 25 g
Hampunsiemeniä 20 g
Mörby Special sämpylärouhe 50g
Vehnäjauhoja 280 g+grahamj. 185g
Siirappia 40g + suolaa 1,5 tl
kuivahiiva ps, vettä n 5dl
rypsiöljy 50g
Nostata taikina ja käännä se ympäri pari kertaa.

Laita jk odottamaan paistamista vaikka seuraavaan aamuun.

Nostele lusikalla pellille.

Päälle vähän vj. Uuni 230/ 35 min ja tulee rapea pinta, sisältä pehmeä

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Santtunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pellavansiemeniä (Pellavainen), annos 10g5.2g24kcal1g0.1g2.2g1.4g
Hamppu, siemen4.2g21kcal1g1.4g1.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 58g200kcal5.9g40.7g0.7g2g
Grahamjauho luomu (Pirkka) (Pirkka), annos 50g39g123kcal5.4g22.3g1.2g5g
Siirappi 8.3g25kcal0g6.2g0g0g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g2.3g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 104g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 10g92kcal0g0g10.4g0g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana465g970kcal26.6g141.4g31.6g16.8g
Valittu annoskoko233g485kcal13.3g70.7g15.8g8.4g
Annoskoko puolitettuna116g242kcal6.7g35.4g7.9g4.2g
Arvot/100g100g208kcal5.7g30.4g6.8g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341690