Siemensämpylät

Pellavansiemeniä 25 g
Hampunsiemeniä 20 g
Mörby Special sämpylärouhe 50g
Vehnäjauhoja 280 g+grahamj. 185g
Siirappia 40g + suolaa 1,5 tl
kuivahiiva ps, vettä n 5dl
rypsiöljy 50g
Nostata taikina ja käännä se ympäri pari kertaa.

Laita jk odottamaan paistamista vaikka seuraavaan aamuun.

Nostele lusikalla pellille.

Päälle vähän vj. Uuni 230/ 35 min ja tulee rapea pinta, sisältä pehmeä

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Santtunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pellavansiemeniä (Pellavainen), annos 10g6.2g29kcal1.2g0.1g2.6g1.6g
Hamppu, siemen5g25kcal1.1g1.7g1.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 70g240kcal7.1g48.9g0.8g2.4g
Grahamjauho luomu (Pirkka) (Pirkka), annos 50g46g148kcal6.5g26.8g1.5g6g
Siirappi 10g30kcal0g7.4g0g0g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g2.7g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 13g110kcal0g0g12.5g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana558g1163kcal31.8g169.8g37.8g20g
Valittu annoskoko279g582kcal15.9g84.9g18.9g10g
Annoskoko puolitettuna140g291kcal8g42.5g9.5g5g
Arvot/100g100g209kcal5.7g30.4g6.8g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341690