Siemensämpylät

Pellavansiemeniä 25 g
Hampunsiemeniä 20 g
Mörby Special sämpylärouhe 50g
Vehnäjauhoja 280 g+grahamj. 185g
Siirappia 40g + suolaa 1,5 tl
kuivahiiva ps, vettä n 5dl
rypsiöljy 50g
Nostata taikina ja käännä se ympäri pari kertaa.

Laita jk odottamaan paistamista vaikka seuraavaan aamuun.

Nostele lusikalla pellille.

Päälle vähän vj. Uuni 230/ 35 min ja tulee rapea pinta, sisältä pehmeä

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Santtunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pellavansiemeniä (Pellavainen), annos 10g6.3g29kcal1.2g0.1g2.6g1.7g
Hamppu, siemen5g25kcal1.2g1.7g1.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 70g240kcal7.1g49g0.8g2.5g
Grahamjauho luomu (Pirkka) (Pirkka), annos 50g46g148kcal6.5g26.8g1.5g6g
Siirappi 10g30kcal0g7.4g0g0g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g2.8g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 13g111kcal0g0g12.5g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana560g1166kcal32g170g38g20.4g
Valittu annoskoko280g583kcal16g85g19g10.2g
Annoskoko puolitettuna140g292kcal8g42.5g9.5g5.1g
Arvot/100g100g208kcal5.7g30.4g6.8g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341690