Siemensämpylät

Pellavansiemeniä 25 g
Hampunsiemeniä 20 g
Mörby Special sämpylärouhe 50g
Vehnäjauhoja 280 g+grahamj. 185g
Siirappia 40g + suolaa 1,5 tl
kuivahiiva ps, vettä n 5dl
rypsiöljy 50g
Nostata taikina ja käännä se ympäri pari kertaa.

Laita jk odottamaan paistamista vaikka seuraavaan aamuun.

Nostele lusikalla pellille.

Päälle vähän vj. Uuni 230/ 35 min ja tulee rapea pinta, sisältä pehmeä

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Santtunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pellavansiemeniä (Pellavainen), annos 10g8.3g38kcal1.6g0.1g3.5g2.2g
Hamppu, siemen6.7g34kcal1.5g2.3g2.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 93g320kcal9.5g65.2g1.1g3.3g
Grahamjauho luomu (Pirkka) (Pirkka), annos 50g62g197kcal8.6g35.7g2g8g
Siirappi 13g40kcal0g9.9g0g0g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g3.7g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 166g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 17g147kcal0g0g16.6g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana744g1551kcal42.4g226.4g50.6g27g
Valittu annoskoko372g776kcal21.2g113.2g25.3g13.5g
Annoskoko puolitettuna186g388kcal10.6g56.6g12.7g6.8g
Arvot/100g100g209kcal5.7g30.4g6.8g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341690