Siemensämpylät

Pellavansiemeniä 25 g
Hampunsiemeniä 20 g
Mörby Special sämpylärouhe 50g
Vehnäjauhoja 280 g+grahamj. 185g
Siirappia 40g + suolaa 1,5 tl
kuivahiiva ps, vettä n 5dl
rypsiöljy 50g
Nostata taikina ja käännä se ympäri pari kertaa.

Laita jk odottamaan paistamista vaikka seuraavaan aamuun.

Nostele lusikalla pellille.

Päälle vähän vj. Uuni 230/ 35 min ja tulee rapea pinta, sisältä pehmeä

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Santtunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pellavansiemeniä (Pellavainen), annos 10g1g4.8kcal0.2g0g0.4g0.3g
Hamppu, siemen0.8g4.2kcal0.2g0.3g0.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 12g40kcal1.2g8.1g0.1g0.4g
Grahamjauho luomu (Pirkka) (Pirkka), annos 50g7.7g25kcal1.1g4.5g0.2g1g
Siirappi 1.7g5kcal0g1.2g0g0g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g0.5g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 21g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 2.1g18kcal0g0g2.1g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana93g194kcal5.4g28.2g6.2g3.4g
Valittu annoskoko47g97kcal2.7g14.1g3.1g1.7g
Annoskoko puolitettuna23g49kcal1.4g7.1g1.6g0.9g
Arvot/100g100g208kcal5.8g30.3g6.7g3.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341690