Siemensämpylät

Pellavansiemeniä 25 g
Hampunsiemeniä 20 g
Mörby Special sämpylärouhe 50g
Vehnäjauhoja 280 g+grahamj. 185g
Siirappia 40g + suolaa 1,5 tl
kuivahiiva ps, vettä n 5dl
rypsiöljy 50g
Nostata taikina ja käännä se ympäri pari kertaa.

Laita jk odottamaan paistamista vaikka seuraavaan aamuun.

Nostele lusikalla pellille.

Päälle vähän vj. Uuni 230/ 35 min ja tulee rapea pinta, sisältä pehmeä

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Santtunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pellavansiemeniä (Pellavainen), annos 10g13g58kcal2.5g0.1g5.2g3.3g
Hamppu, siemen10g51kcal2.3g3.4g3.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 140g480kcal14.3g98g1.7g4.9g
Grahamjauho luomu (Pirkka) (Pirkka), annos 50g93g296kcal13g53.7g3g12g
Siirappi 20g60kcal0g14.8g0g0g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g5.5g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 25g221kcal0g0g25g0g
Suola, annos 3g3.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1118g2332kcal64.2g340g76g40.4g
Valittu annoskoko559g1166kcal32.1g170g38g20.2g
Annoskoko puolitettuna280g583kcal16.1g85g19g10.1g
Arvot/100g100g209kcal5.7g30.4g6.8g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341690