Siemensämpylät

Pellavansiemeniä 25 g
Hampunsiemeniä 20 g
Mörby Special sämpylärouhe 50g
Vehnäjauhoja 280 g+grahamj. 185g
Siirappia 40g + suolaa 1,5 tl
kuivahiiva ps, vettä n 5dl
rypsiöljy 50g
Nostata taikina ja käännä se ympäri pari kertaa.

Laita jk odottamaan paistamista vaikka seuraavaan aamuun.

Nostele lusikalla pellille.

Päälle vähän vj. Uuni 230/ 35 min ja tulee rapea pinta, sisältä pehmeä

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Santtunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pellavansiemeniä (Pellavainen), annos 10g17g77kcal3.3g0.2g7g4.4g
Hamppu, siemen13g67kcal3.1g4.5g4.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 186g639kcal19g130.4g2.2g6.5g
Grahamjauho luomu (Pirkka) (Pirkka), annos 50g123g394kcal17.2g71.4g3.9g16g
Siirappi 27g80kcal0g19.7g0g0g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g7.3g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 333g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 33g294kcal0g0g33.3g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1488g3102kcal85.2g452.4g101g53.8g
Valittu annoskoko744g1551kcal42.6g226.2g50.5g26.9g
Annoskoko puolitettuna372g776kcal21.3g113.1g25.3g13.5g
Arvot/100g100g209kcal5.7g30.4g6.8g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341690