Siemensämpylät

Pellavansiemeniä 25 g
Hampunsiemeniä 20 g
Mörby Special sämpylärouhe 50g
Vehnäjauhoja 280 g+grahamj. 185g
Siirappia 40g + suolaa 1,5 tl
kuivahiiva ps, vettä n 5dl
rypsiöljy 50g
Nostata taikina ja käännä se ympäri pari kertaa.

Laita jk odottamaan paistamista vaikka seuraavaan aamuun.

Nostele lusikalla pellille.

Päälle vähän vj. Uuni 230/ 35 min ja tulee rapea pinta, sisältä pehmeä

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Santtunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pellavansiemeniä (Pellavainen), annos 10g2.1g10kcal0.4g0g0.9g0.5g
Hamppu, siemen1.7g8.4kcal0.4g0.6g0.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 23g80kcal2.4g16.3g0.3g0.8g
Grahamjauho luomu (Pirkka) (Pirkka), annos 50g15g49kcal2.2g8.9g0.5g2g
Siirappi 3.3g10kcal0g2.5g0g0g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g0.9g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 42g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 4.2g37kcal0g0g4.2g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana186g388kcal10.8g56.6g12.8g6.6g
Valittu annoskoko93g194kcal5.4g28.3g6.4g3.3g
Annoskoko puolitettuna47g97kcal2.7g14.2g3.2g1.7g
Arvot/100g100g208kcal5.8g30.4g6.9g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341690