Siemensämpylät

Pellavansiemeniä 25 g
Hampunsiemeniä 20 g
Mörby Special sämpylärouhe 50g
Vehnäjauhoja 280 g+grahamj. 185g
Siirappia 40g + suolaa 1,5 tl
kuivahiiva ps, vettä n 5dl
rypsiöljy 50g
Nostata taikina ja käännä se ympäri pari kertaa.

Laita jk odottamaan paistamista vaikka seuraavaan aamuun.

Nostele lusikalla pellille.

Päälle vähän vj. Uuni 230/ 35 min ja tulee rapea pinta, sisältä pehmeä

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Santtunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pellavansiemeniä (Pellavainen), annos 10g21g96kcal4.1g0.2g8.7g5.5g
Hamppu, siemen17g84kcal3.8g5.7g5.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 233g799kcal23.7g163g2.8g8.1g
Grahamjauho luomu (Pirkka) (Pirkka), annos 50g154g492kcal21.5g89.2g4.9g20g
Siirappi 33g100kcal0g24.6g0g0g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g9g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 416g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 42g368kcal0g0g41.6g0g
Suola, annos 3g6.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1860g3878kcal106.2g565.4g126.4g67.2g
Valittu annoskoko930g1939kcal53.1g282.7g63.2g33.6g
Annoskoko puolitettuna465g969kcal26.6g141.4g31.6g16.8g
Arvot/100g100g209kcal5.7g30.4g6.8g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341690