Tonnikalapihvi

4 purkkia tonnikalaa öljyssä
4 kananmunaa
1 iso sipuli
1 dl korppujauhoja
2 dl ruokakermaa (7 %)
4 rkl tilliä silputtuna
sitruunapippuria
suolaa

Kuullota sipulit pannulla.

Muserra tonnikalat kulhon pohjalle ja lisää loput ainekset mukaanlukien sipulit.

Sekoita tasaiseksi ja paista pihveinä tai pullina pannulla.

Voit myös paistaa uunissa!

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Krisseee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 57g109kcal15.5g0g5.1g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)25g21kcal0.2g0.9g1.7g0g
Sipuli (kuorittu)19g5kcal0.2g0.9g0g0.3g
Korppujauho 6.2g23kcal0.7g4.7g0.1g0.3g
Kananmuna kuoreton 27g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Tilli, tuore 3.7g1.1kcal0.1g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana276g395kcal40.2g13.2g19.4g1.4g
Valittu annoskoko138g198kcal20.1g6.6g9.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna69g99kcal10.1g3.3g4.9g0.4g
Arvot/100g100g143kcal14.6g4.8g7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341992