Tonnikalapihvi

4 purkkia tonnikalaa öljyssä
4 kananmunaa
1 iso sipuli
1 dl korppujauhoja
2 dl ruokakermaa (7 %)
4 rkl tilliä silputtuna
sitruunapippuria
suolaa

Kuullota sipulit pannulla.

Muserra tonnikalat kulhon pohjalle ja lisää loput ainekset mukaanlukien sipulit.

Sekoita tasaiseksi ja paista pihveinä tai pullina pannulla.

Voit myös paistaa uunissa!

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Krisseee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 76g145kcal20.7g0g6.9g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)33g28kcal0.3g1.2g2.3g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Korppujauho 8.3g30kcal0.9g6.2g0.1g0.4g
Kananmuna kuoreton 37g52kcal4.6g0.1g3.7g0g
Tilli, tuore 5g1.5kcal0.2g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana368g527kcal54g17.4g26g1.8g
Valittu annoskoko184g264kcal27g8.7g13g0.9g
Annoskoko puolitettuna92g132kcal13.5g4.4g6.5g0.5g
Arvot/100g100g143kcal14.7g4.7g7.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341992