Tonnikalapihvi

4 purkkia tonnikalaa öljyssä
4 kananmunaa
1 iso sipuli
1 dl korppujauhoja
2 dl ruokakermaa (7 %)
4 rkl tilliä silputtuna
sitruunapippuria
suolaa

Kuullota sipulit pannulla.

Muserra tonnikalat kulhon pohjalle ja lisää loput ainekset mukaanlukien sipulit.

Sekoita tasaiseksi ja paista pihveinä tai pullina pannulla.

Voit myös paistaa uunissa!

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Krisseee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 920g1746kcal249.5g0g82.8g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)400g340kcal4g14g28g0g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Korppujauho 100g366kcal10.5g74.9g1g5.3g
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Tilli, tuore 60g18kcal2.2g0.5g0.5g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4440g6358kcal650.2g210.2g316g23.4g
Valittu annoskoko2220g3179kcal325.1g105.1g158g11.7g
Annoskoko puolitettuna1110g1590kcal162.6g52.6g79g5.9g
Arvot/100g100g143kcal14.6g4.7g7.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341992