Tonnikalapihvi

4 purkkia tonnikalaa öljyssä
4 kananmunaa
1 iso sipuli
1 dl korppujauhoja
2 dl ruokakermaa (7 %)
4 rkl tilliä silputtuna
sitruunapippuria
suolaa

Kuullota sipulit pannulla.

Muserra tonnikalat kulhon pohjalle ja lisää loput ainekset mukaanlukien sipulit.

Sekoita tasaiseksi ja paista pihveinä tai pullina pannulla.

Voit myös paistaa uunissa!

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Krisseee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 95g181kcal25.8g0g8.6g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)41g35kcal0.4g1.5g2.9g0g
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Korppujauho 10g38kcal1.1g7.8g0.1g0.5g
Kananmuna kuoreton 46g65kcal5.7g0.1g4.7g0g
Tilli, tuore 6.2g1.9kcal0.2g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana460g659kcal67.2g22g32.8g2.2g
Valittu annoskoko230g329kcal33.6g11g16.4g1.1g
Annoskoko puolitettuna115g165kcal16.8g5.5g8.2g0.6g
Arvot/100g100g143kcal14.6g4.8g7.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341992