Tonnikalapihvi

4 purkkia tonnikalaa öljyssä
4 kananmunaa
1 iso sipuli
1 dl korppujauhoja
2 dl ruokakermaa (7 %)
4 rkl tilliä silputtuna
sitruunapippuria
suolaa

Kuullota sipulit pannulla.

Muserra tonnikalat kulhon pohjalle ja lisää loput ainekset mukaanlukien sipulit.

Sekoita tasaiseksi ja paista pihveinä tai pullina pannulla.

Voit myös paistaa uunissa!

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Krisseee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 114g217kcal31g0g10.3g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)50g42kcal0.5g1.7g3.5g0g
Sipuli (kuorittu)37g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Korppujauho 12g46kcal1.3g9.3g0.1g0.7g
Kananmuna kuoreton 55g78kcal6.8g0.2g5.6g0g
Tilli, tuore 7.5g2.2kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana552g790kcal80.8g26.2g39.4g3g
Valittu annoskoko276g395kcal40.4g13.1g19.7g1.5g
Annoskoko puolitettuna138g198kcal20.2g6.6g9.9g0.8g
Arvot/100g100g143kcal14.6g4.7g7.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341992