Tonnikalapihvi

4 purkkia tonnikalaa öljyssä
4 kananmunaa
1 iso sipuli
1 dl korppujauhoja
2 dl ruokakermaa (7 %)
4 rkl tilliä silputtuna
sitruunapippuria
suolaa

Kuullota sipulit pannulla.

Muserra tonnikalat kulhon pohjalle ja lisää loput ainekset mukaanlukien sipulit.

Sekoita tasaiseksi ja paista pihveinä tai pullina pannulla.

Voit myös paistaa uunissa!

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Krisseee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 133g253kcal36.2g0g12g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)58g49kcal0.6g2g4.1g0g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Korppujauho 15g53kcal1.5g10.9g0.1g0.8g
Kananmuna kuoreton 64g91kcal8g0.2g6.5g0g
Tilli, tuore 8.7g2.6kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana644g922kcal94.4g30.6g45.8g3.4g
Valittu annoskoko322g461kcal47.2g15.3g22.9g1.7g
Annoskoko puolitettuna161g231kcal23.6g7.7g11.5g0.9g
Arvot/100g100g143kcal14.7g4.8g7.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341992