Tonnikalapihvi

4 purkkia tonnikalaa öljyssä
4 kananmunaa
1 iso sipuli
1 dl korppujauhoja
2 dl ruokakermaa (7 %)
4 rkl tilliä silputtuna
sitruunapippuria
suolaa

Kuullota sipulit pannulla.

Muserra tonnikalat kulhon pohjalle ja lisää loput ainekset mukaanlukien sipulit.

Sekoita tasaiseksi ja paista pihveinä tai pullina pannulla.

Voit myös paistaa uunissa!

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Krisseee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 153g289kcal41.4g0g13.7g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)66g56kcal0.7g2.3g4.6g0g
Sipuli (kuorittu)50g13kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Korppujauho 17g61kcal1.7g12.4g0.2g0.9g
Kananmuna kuoreton 73g104kcal9.1g0.2g7.5g0g
Tilli, tuore 10g3kcal0.4g0.1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana736g1054kcal107.8g34.8g52.4g3.8g
Valittu annoskoko368g527kcal53.9g17.4g26.2g1.9g
Annoskoko puolitettuna184g264kcal27g8.7g13.1g1g
Arvot/100g100g143kcal14.7g4.7g7.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341992