Tonnikalapihvi

4 purkkia tonnikalaa öljyssä
4 kananmunaa
1 iso sipuli
1 dl korppujauhoja
2 dl ruokakermaa (7 %)
4 rkl tilliä silputtuna
sitruunapippuria
suolaa

Kuullota sipulit pannulla.

Muserra tonnikalat kulhon pohjalle ja lisää loput ainekset mukaanlukien sipulit.

Sekoita tasaiseksi ja paista pihveinä tai pullina pannulla.

Voit myös paistaa uunissa!

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Krisseee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 172g326kcal46.5g0g15.4g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)75g63kcal0.7g2.6g5.2g0g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Korppujauho 19g68kcal2g14g0.2g1g
Kananmuna kuoreton 82g117kcal10.3g0.2g8.4g0g
Tilli, tuore 11g3.4kcal0.4g0.1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana828g1186kcal121.2g39.2g58.8g4.4g
Valittu annoskoko414g593kcal60.6g19.6g29.4g2.2g
Annoskoko puolitettuna207g297kcal30.3g9.8g14.7g1.1g
Arvot/100g100g143kcal14.6g4.7g7.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341992