Tonnikalapihvi

4 purkkia tonnikalaa öljyssä
4 kananmunaa
1 iso sipuli
1 dl korppujauhoja
2 dl ruokakermaa (7 %)
4 rkl tilliä silputtuna
sitruunapippuria
suolaa

Kuullota sipulit pannulla.

Muserra tonnikalat kulhon pohjalle ja lisää loput ainekset mukaanlukien sipulit.

Sekoita tasaiseksi ja paista pihveinä tai pullina pannulla.

Voit myös paistaa uunissa!

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Krisseee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 19g36kcal5.2g0g1.7g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)8.3g7kcal0.1g0.3g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Korppujauho 2.1g7.6kcal0.2g1.6g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 9g13kcal1.1g0g0.9g0g
Tilli, tuore 1.2g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana92g132kcal13.4g4.4g6.4g0.4g
Valittu annoskoko46g66kcal6.7g2.2g3.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna23g33kcal3.4g1.1g1.6g0.1g
Arvot/100g100g143kcal14.6g4.8g7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341992