Tonnikalapihvi

4 purkkia tonnikalaa öljyssä
4 kananmunaa
1 iso sipuli
1 dl korppujauhoja
2 dl ruokakermaa (7 %)
4 rkl tilliä silputtuna
sitruunapippuria
suolaa

Kuullota sipulit pannulla.

Muserra tonnikalat kulhon pohjalle ja lisää loput ainekset mukaanlukien sipulit.

Sekoita tasaiseksi ja paista pihveinä tai pullina pannulla.

Voit myös paistaa uunissa!

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Krisseee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 191g362kcal51.7g0g17.2g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)83g71kcal0.8g2.9g5.8g0g
Sipuli (kuorittu)62g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Korppujauho 21g76kcal2.2g15.5g0.2g1.1g
Kananmuna kuoreton 91g130kcal11.4g0.3g9.3g0g
Tilli, tuore 12g3.7kcal0.5g0.1g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana920g1318kcal134.8g43.6g65.4g5g
Valittu annoskoko460g659kcal67.4g21.8g32.7g2.5g
Annoskoko puolitettuna230g329kcal33.7g10.9g16.4g1.3g
Arvot/100g100g143kcal14.7g4.7g7.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341992