Tonnikalapihvi

4 purkkia tonnikalaa öljyssä
4 kananmunaa
1 iso sipuli
1 dl korppujauhoja
2 dl ruokakermaa (7 %)
4 rkl tilliä silputtuna
sitruunapippuria
suolaa

Kuullota sipulit pannulla.

Muserra tonnikalat kulhon pohjalle ja lisää loput ainekset mukaanlukien sipulit.

Sekoita tasaiseksi ja paista pihveinä tai pullina pannulla.

Voit myös paistaa uunissa!

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Krisseee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 230g437kcal62.4g0g20.7g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)100g85kcal1g3.5g7g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Korppujauho 25g92kcal2.6g18.7g0.3g1.3g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Tilli, tuore 15g4.5kcal0.6g0.1g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1110g1589kcal162.8g52.4g79g5.8g
Valittu annoskoko555g795kcal81.4g26.2g39.5g2.9g
Annoskoko puolitettuna278g397kcal40.7g13.1g19.8g1.5g
Arvot/100g100g143kcal14.7g4.7g7.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341992