Pizza

Rahka, juustosta puolet , kananmuna, kauralese, leivinjauhe ja jauhot sekaisin keskenään.

Levitetään taikina pellille ja voi kaulita leivinpaperien välissä tasaiseksi.

Uuniin 200 astetta 10-15 min. Sen jälkeen täytteet ja takaisin uuniin n.15min.

Kannattaa käyttää syvää peltiä tulee nestettä jonkin verran ainakin itsellä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Upsukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahkavalmiste (Ehrmann), annos 100g250g145kcal22.5g12.5g0.5g0g
Juusto, Edam 17%, 8g siivu (Valio)150g405kcal45g0g25.5g0g
Kananmuna 50g(kpl)100g126kcal11g0.3g9g0g
Kauralese myllyn paras 1dl=50g60g192kcal10.8g27.2g4.6g9.9g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 45g141kcal4.8g26.7g1g2.5g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]75g90kcal9g1.5g5.2g0g
Katkarapu pienet (pirkka)125g83kcal18.8g0g0.9g0g
Savusuikale (Pouttu), annos 230g115g150kcal13.8g5.8g8.1g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g175g61kcal2.8g12.1g0.2g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2200g2803kcal277.6g176g110g29.6g
Valittu annoskoko1100g1401kcal138.8g88g55g14.8g
Annoskoko puolitettuna550g701kcal69.4g44g27.5g7.4g
Arvot/100g100g127kcal12.6g8g5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343020