Pizza

Rahka, juustosta puolet , kananmuna, kauralese, leivinjauhe ja jauhot sekaisin keskenään.

Levitetään taikina pellille ja voi kaulita leivinpaperien välissä tasaiseksi.

Uuniin 200 astetta 10-15 min. Sen jälkeen täytteet ja takaisin uuniin n.15min.

Kannattaa käyttää syvää peltiä tulee nestettä jonkin verran ainakin itsellä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Upsukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahkavalmiste (Ehrmann), annos 100g63g36kcal5.6g3.1g0.1g0g
Juusto, Edam 17%, 8g siivu (Valio)38g101kcal11.2g0g6.4g0g
Kananmuna 50g(kpl)25g32kcal2.8g0.1g2.3g0g
Kauralese myllyn paras 1dl=50g15g48kcal2.7g6.8g1.2g2.5g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 11g35kcal1.2g6.7g0.2g0.6g
Leivinjauhe 1.3g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]19g23kcal2.2g0.4g1.3g0g
Katkarapu pienet (pirkka)31g21kcal4.7g0g0.2g0g
Savusuikale (Pouttu), annos 230g29g37kcal3.5g1.4g2g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g44g15kcal0.7g3g0g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana550g701kcal69.4g44g27.4g7.4g
Valittu annoskoko275g350kcal34.7g22g13.7g3.7g
Annoskoko puolitettuna138g175kcal17.4g11g6.9g1.9g
Arvot/100g100g127kcal12.6g8g5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343020