Pizza

Rahka, juustosta puolet , kananmuna, kauralese, leivinjauhe ja jauhot sekaisin keskenään.

Levitetään taikina pellille ja voi kaulita leivinpaperien välissä tasaiseksi.

Uuniin 200 astetta 10-15 min. Sen jälkeen täytteet ja takaisin uuniin n.15min.

Kannattaa käyttää syvää peltiä tulee nestettä jonkin verran ainakin itsellä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Upsukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahkavalmiste (Ehrmann), annos 100g188g109kcal16.9g9.4g0.4g0g
Juusto, Edam 17%, 8g siivu (Valio)113g304kcal33.7g0g19.1g0g
Kananmuna 50g(kpl)75g95kcal8.3g0.2g6.8g0g
Kauralese myllyn paras 1dl=50g45g144kcal8.1g20.4g3.5g7.4g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 34g106kcal3.6g20g0.7g1.9g
Leivinjauhe 3.8g6.6kcal0.2g1.4g0g0g
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]56g68kcal6.7g1.1g3.9g0g
Katkarapu pienet (pirkka)94g62kcal14.1g0g0.7g0g
Savusuikale (Pouttu), annos 230g86g112kcal10.4g4.3g6g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g131g46kcal2.1g9.1g0.1g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1650g2102kcal208.2g131.8g82.4g22.2g
Valittu annoskoko825g1051kcal104.1g65.9g41.2g11.1g
Annoskoko puolitettuna413g526kcal52.1g33g20.6g5.6g
Arvot/100g100g127kcal12.6g8g5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343020