Kanakaura

Keitä kaura ja kvinoa.

Wokkaa kana.

Kun kana on melkein valmis lisää oliivit ja pavut.

Lisää kaura-kvinoa wokkiin.

Pippuria, suolaa ja yrttejä.

Kauran ja kvinoan paino kypsänä kun tein edellisen päivän tähteistä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Sartza75

Sartza75 sanoi...

Tosi täyttävää.

perjantai 01.03.2013 klo 19:06

AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell313g344kcal71.9g0g6.6g0g
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g250g900kcal36g147.2g17.5g23.5g
Luomu suuret valkoiset pavut arvot valutetuille pavuille (Gogreen), annos 230g288g497kcal33.3g66.4g4.6g38g
Oliivi vihreä paprikapasta täytteellä (Figaro)175g306kcal3.5g6.1g29.7g7.7g
Kvinoa, keitetty (-), annos 100g125g150kcal5g26.3g2.5g3.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2300g4395kcal299.4g492g121.8g146g
Valittu annoskoko1150g2197kcal149.7g246g60.9g73g
Annoskoko puolitettuna575g1099kcal74.9g123g30.5g36.5g
Arvot/100g100g191kcal13g21.4g5.3g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343023