Kanakaura

Keitä kaura ja kvinoa.

Wokkaa kana.

Kun kana on melkein valmis lisää oliivit ja pavut.

Lisää kaura-kvinoa wokkiin.

Pippuria, suolaa ja yrttejä.

Kauran ja kvinoan paino kypsänä kun tein edellisen päivän tähteistä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Sartza75

Sartza75 sanoi...

Tosi täyttävää.

perjantai 01.03.2013 klo 19:06

AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell375g413kcal86.2g0g7.9g0g
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g300g1080kcal43.2g176.7g21g28.2g
Luomu suuret valkoiset pavut arvot valutetuille pavuille (Gogreen), annos 230g345g597kcal40g79.7g5.5g45.5g
Oliivi vihreä paprikapasta täytteellä (Figaro)210g368kcal4.2g7.3g35.7g9.2g
Kvinoa, keitetty (-), annos 100g150g180kcal6g31.5g3g4.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2760g5274kcal359.2g590.4g146.2g174.8g
Valittu annoskoko1380g2637kcal179.6g295.2g73.1g87.4g
Annoskoko puolitettuna690g1319kcal89.8g147.6g36.6g43.7g
Arvot/100g100g191kcal13g21.4g5.3g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343023