Kanakaura

Keitä kaura ja kvinoa.

Wokkaa kana.

Kun kana on melkein valmis lisää oliivit ja pavut.

Lisää kaura-kvinoa wokkiin.

Pippuria, suolaa ja yrttejä.

Kauran ja kvinoan paino kypsänä kun tein edellisen päivän tähteistä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Sartza75

Sartza75 sanoi...

Tosi täyttävää.

perjantai 01.03.2013 klo 19:06

AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell438g481kcal100.6g0g9.2g0g
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g350g1260kcal50.4g206.1g24.5g32.9g
Luomu suuret valkoiset pavut arvot valutetuille pavuille (Gogreen), annos 230g403g696kcal46.7g93g6.4g53.1g
Oliivi vihreä paprikapasta täytteellä (Figaro)245g429kcal4.9g8.6g41.6g10.8g
Kvinoa, keitetty (-), annos 100g175g210kcal7g36.8g3.5g5.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3220g6152kcal419.2g689g170.4g204.2g
Valittu annoskoko1610g3076kcal209.6g344.5g85.2g102.1g
Annoskoko puolitettuna805g1538kcal104.8g172.3g42.6g51.1g
Arvot/100g100g191kcal13g21.4g5.3g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343023