Kanakaura

Keitä kaura ja kvinoa.

Wokkaa kana.

Kun kana on melkein valmis lisää oliivit ja pavut.

Lisää kaura-kvinoa wokkiin.

Pippuria, suolaa ja yrttejä.

Kauran ja kvinoan paino kypsänä kun tein edellisen päivän tähteistä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Sartza75

Sartza75 sanoi...

Tosi täyttävää.

perjantai 01.03.2013 klo 19:06

AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell500g550kcal115g0g10.5g0g
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g400g1440kcal57.6g235.6g28g37.6g
Luomu suuret valkoiset pavut arvot valutetuille pavuille (Gogreen), annos 230g460g796kcal53.4g106.3g7.4g60.7g
Oliivi vihreä paprikapasta täytteellä (Figaro)280g490kcal5.6g9.8g47.6g12.3g
Kvinoa, keitetty (-), annos 100g200g240kcal8g42g4g6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3680g7032kcal479.2g787.4g195g233.2g
Valittu annoskoko1840g3516kcal239.6g393.7g97.5g116.6g
Annoskoko puolitettuna920g1758kcal119.8g196.9g48.8g58.3g
Arvot/100g100g191kcal13g21.4g5.3g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343023