Kanakaura

Keitä kaura ja kvinoa.

Wokkaa kana.

Kun kana on melkein valmis lisää oliivit ja pavut.

Lisää kaura-kvinoa wokkiin.

Pippuria, suolaa ja yrttejä.

Kauran ja kvinoan paino kypsänä kun tein edellisen päivän tähteistä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Sartza75

Sartza75 sanoi...

Tosi täyttävää.

perjantai 01.03.2013 klo 19:06

AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell563g619kcal129.4g0g11.8g0g
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g450g1620kcal64.8g265g31.5g42.3g
Luomu suuret valkoiset pavut arvot valutetuille pavuille (Gogreen), annos 230g518g895kcal60g119.5g8.3g68.3g
Oliivi vihreä paprikapasta täytteellä (Figaro)315g551kcal6.3g11g53.5g13.9g
Kvinoa, keitetty (-), annos 100g225g270kcal9g47.3g4.5g6.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4140g7910kcal539g885.6g219.2g262.6g
Valittu annoskoko2070g3955kcal269.5g442.8g109.6g131.3g
Annoskoko puolitettuna1035g1978kcal134.8g221.4g54.8g65.7g
Arvot/100g100g191kcal13g21.4g5.3g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343023