Kanakaura

Keitä kaura ja kvinoa.

Wokkaa kana.

Kun kana on melkein valmis lisää oliivit ja pavut.

Lisää kaura-kvinoa wokkiin.

Pippuria, suolaa ja yrttejä.

Kauran ja kvinoan paino kypsänä kun tein edellisen päivän tähteistä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Sartza75

Sartza75 sanoi...

Tosi täyttävää.

perjantai 01.03.2013 klo 19:06

AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell63g69kcal14.4g0g1.3g0g
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g50g180kcal7.2g29.4g3.5g4.7g
Luomu suuret valkoiset pavut arvot valutetuille pavuille (Gogreen), annos 230g58g100kcal6.7g13.3g0.9g7.6g
Oliivi vihreä paprikapasta täytteellä (Figaro)35g61kcal0.7g1.2g5.9g1.5g
Kvinoa, keitetty (-), annos 100g25g30kcal1g5.3g0.5g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana460g879kcal60g98.4g24.2g29.2g
Valittu annoskoko230g439kcal30g49.2g12.1g14.6g
Annoskoko puolitettuna115g220kcal15g24.6g6.1g7.3g
Arvot/100g100g191kcal13g21.4g5.3g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343023