Kanakaura

Keitä kaura ja kvinoa.

Wokkaa kana.

Kun kana on melkein valmis lisää oliivit ja pavut.

Lisää kaura-kvinoa wokkiin.

Pippuria, suolaa ja yrttejä.

Kauran ja kvinoan paino kypsänä kun tein edellisen päivän tähteistä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Sartza75

Sartza75 sanoi...

Tosi täyttävää.

perjantai 01.03.2013 klo 19:06

AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell125g138kcal28.7g0g2.6g0g
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g100g360kcal14.4g58.9g7g9.4g
Luomu suuret valkoiset pavut arvot valutetuille pavuille (Gogreen), annos 230g115g199kcal13.3g26.6g1.8g15.2g
Oliivi vihreä paprikapasta täytteellä (Figaro)70g123kcal1.4g2.4g11.9g3.1g
Kvinoa, keitetty (-), annos 100g50g60kcal2g10.5g1g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana920g1758kcal119.6g196.8g48.6g58.4g
Valittu annoskoko460g879kcal59.8g98.4g24.3g29.2g
Annoskoko puolitettuna230g440kcal29.9g49.2g12.2g14.6g
Arvot/100g100g191kcal13g21.4g5.3g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343023