Kanakaura

Keitä kaura ja kvinoa.

Wokkaa kana.

Kun kana on melkein valmis lisää oliivit ja pavut.

Lisää kaura-kvinoa wokkiin.

Pippuria, suolaa ja yrttejä.

Kauran ja kvinoan paino kypsänä kun tein edellisen päivän tähteistä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Sartza75

Sartza75 sanoi...

Tosi täyttävää.

perjantai 01.03.2013 klo 19:06

AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell188g206kcal43.1g0g3.9g0g
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g150g540kcal21.6g88.3g10.5g14.1g
Luomu suuret valkoiset pavut arvot valutetuille pavuille (Gogreen), annos 230g173g298kcal20g39.8g2.8g22.8g
Oliivi vihreä paprikapasta täytteellä (Figaro)105g184kcal2.1g3.7g17.8g4.6g
Kvinoa, keitetty (-), annos 100g75g90kcal3g15.8g1.5g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1380g2637kcal179.6g295.2g73g87.6g
Valittu annoskoko690g1318kcal89.8g147.6g36.5g43.8g
Annoskoko puolitettuna345g659kcal44.9g73.8g18.3g21.9g
Arvot/100g100g191kcal13g21.4g5.3g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343023