Jauhelihavuoka

Ruskista ja mausta jauheliha.

Lado vuokaan ensin kesäkurpitsaa siivuina ja päälle sipulirenkaita.

Ripaus suolaa ja mausteita.

Seuraavaksi jauhelihaa ja espanjalaisia vihanneksia.

Näiden päälle uusi kerros kesäkurpitsaa ja sipulia, jauhelihaa ja vihanneksia.

Paista uunissa noin 200C 20-30 min

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Helkkyli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha600g996kcal114g0g60g0g
Kesäkurpitsa zucchini 450g81kcal2.5g11.2g1.8g3.1g
espanjalaiset vihannekset (Findus), annos 400g600g240kcal9g27g12g15g
Sipuli 240g73kcal3g11.5g0.5g4.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3780g2780kcal257g99.4g148.6g44.4g
Valittu annoskoko1890g1390kcal128.5g49.7g74.3g22.2g
Annoskoko puolitettuna945g695kcal64.3g24.9g37.2g11.1g
Arvot/100g100g74kcal6.8g2.6g3.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343262