Jauhelihavuoka

Ruskista ja mausta jauheliha.

Lado vuokaan ensin kesäkurpitsaa siivuina ja päälle sipulirenkaita.

Ripaus suolaa ja mausteita.

Seuraavaksi jauhelihaa ja espanjalaisia vihanneksia.

Näiden päälle uusi kerros kesäkurpitsaa ja sipulia, jauhelihaa ja vihanneksia.

Paista uunissa noin 200C 20-30 min

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Helkkyli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha700g1162kcal133g0g70g0g
Kesäkurpitsa zucchini 525g95kcal2.9g13.1g2.1g3.7g
espanjalaiset vihannekset (Findus), annos 400g700g280kcal10.5g31.5g14g17.5g
Sipuli 280g85kcal3.5g13.4g0.6g4.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4410g3243kcal299.8g116g173.4g52g
Valittu annoskoko2205g1622kcal149.9g58g86.7g26g
Annoskoko puolitettuna1103g811kcal75g29g43.4g13g
Arvot/100g100g74kcal6.8g2.6g3.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343262